SUN STREET KLÍMA
Garancia

Minden készülékhez, amit cégünk, a Sun Street Kft. értékesít és telepít hivatalos magyarországi garanciát biztosítunk.

Fontos, hogy a split klímákra az alapgarancia 1 év, ami a rendszeres évenkénti 1 karbantartás mellett, (gyártótól függően) átlagosan 3 évre terjed. Tehát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják a garanciát, mely érvényesítéséhez cégünk járul közre. Ez minden esetben a terméken feltüntetett. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.         

A vonatkozó jogszabályok értelmében, az általunk elvégzett szolgáltatásra 12 hónap jótállást vállalunk.  A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

A garancia érvényesítéséhez szükséges:

  1.  A készülék vásárlását igazoló számla, nyugta egy példánya
  2.  A Sun Street Kft. által kiállított, bélyegzővel ellátott jótállási jegy és a készülékhez tartozó cégünk által bélyegzővel ellátott garancia lap
  3. Amennyiben az első éven túl, de garanciális időtartam alatt lép fel meghibásodás, szükséges a karbantartások elvégeztének igazolása (számlával, munkalappal)
  4. A készüléken található gyári számokat azonosítható állapotban kell megőrizni! (ez a legtöbb esetben egy matricán szerepel, kérjük ne távolítsák el!)

ELÉRHETŐSÉG

Az oldal üzemeltetője: Sun Street Kft.
Telefon: +36 20/259-05-19
Szerelő: +36 20/500-99-26
E-mail: sunstreetklima@gmail.com
Székhely: 2234 Maglód, Nap utca 5/c

JOGI DOLGOK

Adatkezelési tájékoztató

Impresszum
Tárhely szolgáltató

FACEBOOK

A honlapon szereplő információk tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációk, a változás jogát fenntartjuk.

Design: Weboldal készítés Maglód